KonfirmasjonsleirerFoto: Kongshaugs hjemmeside www.kongshaug.no

Sommerleir på Kongshaug:
Kongshaug musikkgymnas er en strålende plass å nyte fine sommerdager. Vi arrangerer to leirer i løpet av sommeren.

1. leir fra 1. – 4. juli er nå slutt og det meldes om fine dager også denne gangen for 80 deltakere.

Leir nummer 2 er fra den 29. juli – 1. august.

KonfAction

Den 24. – 28. juni reiste det ca 34 konfirmanter fra Askøy til Bø i Telemark. Det var ca. 1000 deltakere fra hele landet. Det var mange og forskjellige aktiviteter. Dette leirtilbudet var i år kun for de som er KRIK-konfirmanter.

Den 26. – 30. mars reiste ca 30 av årets konfirmanter til leirstedet Kvamsseter, som ligger på Kvamsskogen. Dette var en leir for de som likte å stå på ski. Det ble to dager i Eikedalen skisenter, ellers skiturer på Kvamsskogen.