Planteloppis

Er du hageinteressert? Har du planter å avse? Det blir PLANTELOPPIS ved Ask kirke også i år. Merk deg datoen 12. juni allerede nå.

I fjor ble det tatt et flott initiativ til et planteloppemarked utenfor Ask kirke en lørdag formiddag i juni. Dette var så kjekt at vi satser på nytt dette året også. I fjor fikk vi inn mange flotte planter, avleggere, urter, busker med mer, og alt ble solgt i løpet av kort tid. Vi har med andre ord plass til flere planter og kommer derfor med en oppfordring om å tenke «deling med andre» nå som hagesesongen begynner så smått å komme i gang hos mange.

Tenk gjenbruk når du skal så eller dele stauder, og her følger noen tips. Sett småplanter i gjenbrukspotter, vaskede plastbeger med hull i bunnen, godtebokser fra butikken med hull i osv. Sett dem et sted der du husker å vanne, og som har passe med lys. Merk med sprittusj på oppklippede yoghurtbeger, melkekartonger eller lignende så man husker hva det er.

Vi vil kunne ta imot det du har å dele av planter og lignende i dagene før 12. juni. Mer informasjon om dette vil komme både i a:men og på kirkens nettsider/Facebook når det nærmer seg. Inntekten på planteloppisen går til Ask grønne menighet og tilbud for barn og unge, herunder «Etter skoletid».

Komiteen for planteloppisen på Ask