Kirken og korona

Informasjonen er oppdatert pr. 14. januar 2022
Vi tilstreber å oppdatere informasjonen snarest mulig etter at myndighetene holder pressekonferanse som endrer på smitteverntiltakene.

Informasjon angående smitteverntiltak, pr. 14. januar.
Det er sagt at smitteverntiltakene skal gjelde i fire uker. Vi oppdaterer informasjon på kirkens hjemmeside, etter at myndighetene gir nye endringer i smitteverntiltakene.

Velkommen til kirkene på Askøy.

Munnbind:
Det er påbud om bruk av munnbind. Påbudet gjelder også når vi sitter i ro - hvis vi ikke klarer å holde minst en meters avstand. Det er lov å sitte inne uten munnbind når vi holder minst en meters avstand.

1-meteren:
Det skal være minst 1 meters avstand mellom de som ikke bor sammen. Det vil være unntak for kohorter fra barnehagene og skolene.

Deltakerlister:
Det føres deltakerlister. Listene blir slettet etter 14 dager.

Påmelding til gudstjenester: Noen kirker legger til rette for forhåndspåmelding til gudstjenestene. Det vil være mulig å registrere seg i det man kommer til kirkene (for de som ikke er forhåndspåmeldt)

Antall:
Vi kan ha inntil 200 deltakere på arrangement (eks: gudstjeneste).
Under 30 deltakere er det ikke behov for tilvisning av plass, men det skal være en meters avstand.
Minnesamvær; max 50 deltakere.
Andre private arrangement for eksempel dåpsselskap o.l.: max 30 deltakere.

Gudstjenester på nett;
Søndager kan man være med å feire gudstjeneste fra Strusshamn kirke - på nett.

Ønsker du samtale/chat kan du kontakte Netttkirken via nettsiden www.nettkirken.no

Dersom du har spørsmål om aktiviteter som drives i kirkene på Askøy, ta kontakt med kirkekontoret på telefon 56157100 (mellom klokken 08:30 – 15:00) eller på epost: post@kirken-askoy.no

Therese Nesse Mokkelbost

kirkeverge