Musikk-kafé i Erdal kirke torsdag 28.sept kl 19


«Etikk og politikk i klimakrisens tid»

Etter vakre toner fra musikkskoleelever sammen med fiolinlærer Anne-Catherine Vonaesch-Tvinnereim og akkompagnatør Milena Thorkildsen, skal vi lytte, reflektere og samtale rundt temaet Etikk og politikk i klimakrisens tid:

I år har vi opplevd at klimakrisen og miljøutfordringene er blitt større og kommet oss alle betydelig nærmere. Men er dette noe vi alle kan, og har ansvar for å gjøre noe med? Eller er det bare politikerne som kan gjøre noe som har betydning for miljø og klima? Har vår livsstil betydning uavhengig av politiske vedtak eller blir det bare en ubetydelig dråpe i havet? Hvem har ansvar for hva og hvordan?
Nå har vi nettopp gjennomført et kommune- og fylkesvalg. Har resultatet betydning for klima og miljø? Hvor mye ansvar har vi som stemmer og hvor mye har de som blir stemt inn i kommunestyret og fylket?   Og sist, men ikke minst; hvilket ansvar har kirken?

I tillegg til å nyte vakker musikk, kaffe og noe å bite i er dette noe vi forhåpentligvis vil lære mer om.

Målfrid Eide, fagansvarlig for miljø og landbruk i kommunen, Jo Båtevik fra KrF, Janne Kjellevold Midtbø fra MDG og sokneprest Harald Forland vil bidra.

Tilbake