Trusopplæringstiltak - Herdla kyrkjelyd

Her er ei liste over trusopplæringstiltak som gjeld Herdla kyrkjelyd vår 2020, frå dei yngste til dei eldste.
(All påmelding sendast til kateket eller kyrkjelydspedagogar på mail eller telefon)

0 år: Babysong
Tveit kyrkje (for Herdla og Tveit sokn) tysdagar 21.1., 4. 2., 18. 2., 3. 3., 17.3., 31. 3., 28. 4.
kl. 10.30
På babysong møtest foreldre og babyar for å oppleve musikk og song saman. Vi stiller med lunsj til kvar samling.
Det er sosialt og kjekt å delta på babysong, og det er ingen krav til forkunnskapar.
Sjå brosjyre her

2-3 år: Småbarnssong

Tveit kyrkje (for Herdla og Tveit sokn) onsdagar: 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11. Kl. 17.00

På småbarnssong er det liv og røre; der er det song og spel, bibelforteljing, leik, latter og dans.
Sjå brosjyre her

6-7 år: Heilt førsteklasses kyrkjeklubb

-Fauskanger bedehus torsdag 6.2., 13.2., 20.2. og 5. 3. kl. 17
-Godhetsdag på Fromreide eldresenter 12. mars kl. 17

-Gudsteneste i Herdla kyrkje 8.mars kl. 11. Utdeling av 6 års-boka "Tre i eit tre"

9-10 år: Tårnagent

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars i Herdla kyrkje

Brosjyre kjem

8. klasse: Happening med Asking tensing
Erdal kyrkje (for alle sokn)
Likar du å danse, syngje, spele i band? Kom og bli kjend med tensingkoret Asking!
Denne dagen kan du prøve deg på å være med på øving og ete saman med Asking
- Kanskje du har lyst til å fortsette? (ta kontakt med Henny Genius tlf.92895115 om du har spørsmål)

8. klasse: Juniorkonfirmantar - "Våre fem kirker"
Strusshamn kyrkje (for alle sokn)

(Brosjyre kjem)

8. klasse: Juniorkonfirmantar - "Våre fem kirker"
Erdal kyrkje (for alle sokn)
- Tru og tvil. Kva skjer i nattverden?
(brosjyre kjem)

8. klasse: Bibelsertifikatet - Fredagsklubben VIP
Strusshamn kyrkje (for alle sokn)
(Brosjyre kjem)