Konfirmasjonsleirer

Konfirmasjon – SemesterplanerKonfirmasjonsgudstjenester – Påmelding og brosjyre

Konfirmantleir – minner for livet

En viktig del av konfirmanttiden og -opplegget er leir. Du kan velge mellom forskjellige leirer. Alle leirene har mange kjekke aktiviteter, felles måltider og felles samlinger med temaer om identitet, meningen med livet, tro og vennskap. På alle leirene er det mange unge ledere fra Askøy, og konfirmantene blir tatt godt vare på. Vi gleder oss til å reise på leir med deg! Nedenfor står litt om de forskjellige leirene, og datoene for leirene i 2018.

EGEN LEIRPÅMELDING åpner 20. nov. 2017 kl.18.00. Førstemann til mølla! Siste frist er 1. februar 2018. Påmeldingsavgiften er 500 kr.

KONFCAMP 24.-28. mars (i Etne)

Leiren blir arrangert av Acta, og samler flere hundre konfirmanter fra vestlandet. Den går over første del av påskeferien. Leiren byr på et stort anlegg med idrettshall, KonfCafé, kino, konsert, spørsmål om tvil og tro, og seminarer i bl.a. klatring, ballspill, dans og film. De som vil kan stå på ski i Røldal skisenter to hele dager. Overnatting i klasserom. Fellesreise med buss fra Kleppestø kai. Pris: ca. 3300 kr + evt. dagskort i skitrekket.

KRISTI HIMMELFARTSLEIR  9.-13 mai eller PINSELEIR 18.-21. mai  (på Skjergardsheimen i Øygarden)

Disse to leirene blir arrangert av kirkene på Askøy.  Vi har mange aktiviteter som fotball, paintball og båtliv, i tillegg til eget band, G:19-gudstjeneste og smågrupper. Overnatting i to- eller tremannsrom med bad. Pris: 2500 kr inkl. buss t/r Kleppestø.

KONF ACTION 22.-26. juni (i Bø i Telemark)

Leiren blir arrangert av KRIK, og samler ca. 1000 konfirmanter fra hele landet. Den er hovedsakelig for KRIK-konfirmanter, og er grunn god nok til å velge å være det! Det er morgenmøter og kveldsmøter i sirkustelt, aktiviteter, bading i «Sommarland i Bø» og mye moro! Overnatting i egne telt. Se http://krik.no/nasjonalt/ Pris: ca. 3300 kr inkludert rutebuss fra Bergen.

SOMMERLEIR  21.-24. juni (på Kongshaug  i Os)

Sommerleiren blir arrangert av kirkene på Askøy. Vi har bl.a. aktiviteter, turneringer, møter, eget band, smågrupper og G:19-gudstjeneste. Overnatting på tomannsrom med bad. Fellesbuss fra Kleppestø kai. Pris: 1900 kr.

KONFIRMANTDAGER

Dersom du ikke har anledning til å reise på leir, møter du på konfirmantdager i Erdal kirke  for kveldskurs 22. og 24. august, og opplegg i helgen 25.-26. august med G:19 søndag kl 19.00. Pris: 100 kr for mat.

Spørsmål?

Kontakt kateket Anita Skjæveland
Telefon: 56157133/41648973
E-post: kateket@kirken-askoy.no