Konfirmasjonsleirer

Konfirmasjon – SemesterplanerKonfirmasjonsgudstjenester – Påmelding og brosjyre

Konfirmantleir – minner for livet

En viktig del av konfirmanttiden og -opplegget er leir. Du kan velge mellom forskjellige leirer. Alle leirene har mange kjekke aktiviteter, felles måltider og felles samlinger med temaer om identitet, meningen med livet, tro og vennskap. På alle leirene er det mange unge ledere fra Askøy, og konfirmantene blir tatt godt vare på. Vi gleder oss til å reise på leir med deg! Nedenfor står litt om de forskjellige leirene.

Filmsmakebiter fra leir!

KonfAction Camp Rock (Sommerleir) CampAlive

KRISTI HIMMELFARTSLEIR  eller PINSELEIR (på Skjergardsheimen i Øygarden)

Disse to leirene blir arrangert av kirkene på Askøy.  Vi har mange aktiviteter som fotball, paintball og båtliv, i tillegg til eget band, G:19-gudstjeneste og smågrupper. Overnatting i to- eller tremannsrom med bad. Pris: 2500 kr inkl. buss t/r Kleppestø.

KONF ACTION  (i Bø i Telemark)

Leiren blir arrangert av KRIK, og samler ca. 1000 konfirmanter fra hele landet. Den er hovedsakelig for KRIK-konfirmanter, og er grunn god nok til å velge å være det! Det er morgenmøter og kveldsmøter i sirkustelt, aktiviteter, bading i «Sommarland i Bø» og mye moro! Overnatting i egne telt. Se http://krik.no/nasjonalt/ Pris: ca. 3300 kr inkludert rutebuss fra Bergen.

Camp Rock (sommerleir)

Leiren blir arrangert av kirkene på Askøy (Alive: ungdomsarbeidet). Denne leiren er obligatorisk for teknikkonfirmanter og TenSing-konfirmanter. Vi har mange aktiviteter som fotball, paintball og båtliv, i tillegg til eget band, G:19-gudstjeneste og smågrupper. Bad på rommene. Pris: 1900 kr.

KONFIRMANTDAGER/Bo hjemme leir

Dersom du ikke har anledning til å reise på leir, møter du på konfirmantdager i Tveit kirke  for kveldskurs og opplegg i helgen  med G:19 søndag kl 19.00.

Spørsmål?

Kontakt kateket Anita Skjæveland
Telefon: 56157133/41648973
E-post: kateket@kirken-askoy.no