Konfirmasjonsleirer

Konfirmasjon – SemesterplanerKonfirmasjonsgudstjenester – Påmelding og brosjyre

Påmelding LEIR

Konfirmantleir – minner for livet

En viktig del av konfirmanttiden og -opplegget er leir. Du kan velge mellom forskjellige leirer. Alle leirene har mange kjekke aktiviteter, felles måltider og felles samlinger med temaer om identitet, meningen med livet, tro og vennskap. På alle leirene er det mange unge ledere fra Askøy, og konfirmantene blir tatt godt vare på. Vi gleder oss til å reise på leir med deg! Nedenfor står litt om de forskjellige leirene.

Filmsmakebiter fra leir!

KonfAction Camp Rock (Sommerleir) CampAlive

KRISTI HIMMELFARTSLEIR  30.05-02.06 eller PINSELEIR 07.-10.06 (på Skjergardsheimen i Øygarden)

Disse to leirene blir arrangert av kirkene på Askøy.  Vi har mange aktiviteter som fotball, paintball og båtliv, i tillegg til eget band, G:19-gudstjeneste og smågrupper. Overnatting i to- eller tremannsrom med bad. Pris: 2500 kr inkl. buss t/r Kleppestø.

KONFACTION 21.-25. juni  (i Bø i Telemark)

Leiren blir arrangert av KRIK, og samler ca. 1000 konfirmanter fra hele landet. Den er hovedsakelig for KRIK-konfirmanter, og er grunn god nok til å velge å være det! Det er morgenmøter og kveldsmøter i sirkustelt, aktiviteter, bading i «Sommarland i Bø» og mye moro! Overnatting i egne telt. Se http://krik.no/nasjonalt/ Pris: ca. 3500 kr inkludert buss.

CAMP ROCK 01.-04.08 (sommerleir på Kongshaug i Os)

Leiren blir arrangert av kirkene på Askøy (Alive: ungdomsarbeidet). Denne leiren er obligatorisk for teknikkonfirmanter og TenSing-konfirmanter. Vi har mange aktiviteter som fotball, paintball og båtliv, i tillegg til eget band, G:19-gudstjeneste og smågrupper. Bad på rommene. Pris: 1900 kr.

CAMP ALIVE (ungdomsarbeidet sin leir i Sætervika i Tysse) 22.-24. mars

Alive (ungdomsarbeidet knyttet til kirkene på Askøy) reiser hver vår på leir. Her setter vi av 15 plasser til konfirmanter! Så du kan bli kjent med ungdommer som er med i det kristne fellesskapet på Askøy som du som konfirmant er del av, og kan fortsette i etter konfirmanttiden. Det blir spennende tema om ungdomstid, seksualitet, penger og rus, mye moro og aktiviteter. Pris: 1200 kr.

OBLIGATORISK ALTERNATIV TIL LEIR 23.-25.08 (Konfirmantdager)

Dersom du ikke har anledning til å reise på leir, må du i stedet møte på konfirmantdager.
Fredag: Kveldskurs i Tveit kirke
Lørdag: Opplegg på Skotnes
Søndag: Opplegg og G:19 (ungdomsgudstjeneste kl 19.00) i Erdal kirke
Pris: 250 kr

SPØRSMÅL?

Kontakt kateket Anita Skjæveland
Telefon: 56157133/41648973
E-post: kateket@kirken-askoy.no