Konfirmasjonsleirer

Vi tilbyr følgende leirtilbud som er åpent for alle:    

KonfCamp 8.-12. april
Sted: i Etne/Røldal skisenter

Leiren går over første del av påskeferien. Her møtes ca. 500 konfirmanter fra hele Vestlan-det. Stort anlegg med idrettshall, KonfCafé, kino, konsert, seminarer i klatring/ballspill/dans/ film—spørsmål om tvil og tro. Bibeltimer med tema LOVED. De som vil kan dra opp i ski-senteret i Røldal to hele dager. Overnatting i klasserom. Leiren samler flere hundre ung-dommer. Felles reise med buss fra Kleppestø kai.

Pris: ca. kr. 3300,- + dagskort i skitrekket. Maks 50 deltakere.

 

Kristi Himmelfartsleiren 24.-28. mai eller pinseleiren 2.-5. juni

Sted: Skjergardsheimen i Øygarden

Vi reiser kl.18 fra Kleppestø kai og er tilbake avslutningsdagen kl.15. God undervisning og mange aktiviteter som kano, fotball, paintball, bading osv. 2– 3 på rom m/bad. God mat. Båttur med lunsj og bading. Smågrupper. Grillkveld og vår egen G:19 gudstje-neste. Lovsang med eget band. Pris: kr. 2100,- inkl. buss T/R. Kiosk. Maks 65 deltakere på hver leir.

 

Sommerleir 22.juni—25. juni ,
Sted: Kongshaug Os

Askøy har en lang tradisjon med å ta med konfirmanter på sommerleir til Kongshaug musikkgymnas på Lepsøy i Os. Denne sommeren blir in-tet unntak! Sommeren her ute er herlig og aktivitetene mange: Volleyball, fotball, såpehockey, smykkelaging, drama/musikk, bading. Dagene gir mulighet for å ha det kjekt med gamle og nye venner, Vi læ-rer om Gud og bønn og har lovsang med eget band.G:19 gudstjeneste, smågrupper og samlinger for alle i gymsalen. Overnatting på 2-3 mannsrom med bad. God mat. Oppmøte Kleppestø kai torsdag 22. juni kl.14.15. Siden dette er siste skoledag.

Pris: kr. 1900,- Foresatte er velkomne til vafler og et lite program søndag kl.15.00. før de tar konfirmantene hjem til Askøy. Pris: kr. 1900,- Maks 80 deltakere.

———————————-

 

I tillegg til dette har vi tilbud om KRIK leir for de av konfirmantene som er deltakere/medlemmer av KRIK Follese eller KRIK Kleppestø (Strusshamn menighet):
Konf Action (KRIK-leir) 23-.27.juni, Bø i Telemark

Leiren samler ca.1000 konfirmanter fra hele landet og deltakerne får naturligvis mulighet til å boltre seg i badeland som ligger like ved. Vi bor i telt. Hver morgen og kveld samles alle til forkynnelse og lovsang. Mange sportslige aktiviteter og konkurranser og gode muligheter til å bli kjent med noen nye.

Pris: ca. kr. 3300,- inkludert rutebuss fra Bergen og medlemskap i KRIK. Maks 50 deltakere.

For å bli medlem eller deltaker i KRIK lagene må du selv møte opp på deres samlinger. De trener en del fredager. Informasjon om lagene finner du på: http://krik.no/nasjonalt/lokallag.php. Det kan være begrenset plass i KRIK lagene. Men meld deg på leir om du ønsker det, og ta evt kontakt med kateket Anita om du har spørsmål.

———————————————————————————————————-

Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å reise på leir, må du delta på:

Konfirmantdager i Erdal kirke

Dersom du ikke kan reise på leir møter du på kveldsundervisning 21.og 23. august og helgen 25.- 27. august uten overnatting. Pris kr.100,- inkl. mat. Alle samlinger i Erdal kirke.

 

———————————————————————————————————-

Kongshaug10
Slik ser det ut på Kongshaug, Os