Ny omgang med småbarnssang i Strusshamn kirke fra 18. oktober

Det er etter hvert mange som har blitt kjent med babysang i kirken og har satt pris på denne måten å være sammen med barnet sitt på. Noen har også hatt anledning til å følge barna videre på småbarnssang, der de får utfolde seg enda mer innen sang, rytme og bevegelse. Nå vil vi starte en ny omgang med småbarnssang, som går over seks mandager fra og med 18. oktober. Påmelding til kirkekontoret innen 8. oktober.

Småbarnssang passer best for barn som har fylt ett år og kan stå på egne bein, men det er ikke nødvendig å ha gått på babysang først!

For småbarnsforeldre kan det være vanskelig å komme seg ut igjen etter en travel dag med jobb og barnehage. Men vi tror at småbarnssangen vil gi både deg og barnet ditt nye krefter og hjelpe dere til å gå resten av uka lyst i møte!

Tenk også på at kanskje noen andre ville sette pris på å få ha barnet ditt litt for seg selv disse seks ettermiddagene. Da kan du be om å få kurset som gave fra en fadder eller en av besteforeldrene, eller selv gi det som gave til en du vil låne bort barnet ditt til!

Om dette ikke er aktuelt for deg, kan du kanskje tipse noen du kjenner om dette tilbudet.

Viser også til brosjyre fra sommeren 2010.