Bli med på TenSing-REUNION!

Vi har nå passert 30 påmeldte! Og det er fremdeles mulig å bli med! Send en mail til kantor@kirken-askoy.no og møt opp i Strusshamn kirke på onsdag!

Var du med i et av TenSing-korene på Askøy på 70-80-90++ -tallet? Eller fikk du aldri den muligheten?

Nå inviterer vi til et grensesprengende, feiende flott, stort TEN SING REUNION PROSJEKTKOR  der alle som har vært innom et Ten Sing-kor på Askøy de siste 40 årene er spesielt invitert! (OG SELVSAGT også du som ikke fikk med deg den opplevelsen i ungdommen… Her kommer muligheten du mistet!)

Vi graver frem noen av de beste sangene fra nedstøvede notepermer og øver de inn i løpet av noen få, intense øvingsdager. Så fremfører vi disse på en god gammeldags GOSPELNIGHT i Strusshamn kirke 11. mai 2019.

Vi håper det er mange «gamle» sangere som har lyst til å bli med i REUNION-koret. I tillegg hadde det vært veldig gøy om noen av dere som har vært bandmusikerne, solister og dirigenter i tidligere tider ville komme frem igjen på podiet denne kvelden! Her er det lov både å melde seg selv eller å «angi» noen som bør få en utfordring! Send en mail eller ring om du har noen tips. Kom gjerne også med forslag om du har en favorittsang fra din tid i Ten Sing som du ønsker skal være med på repertoaret!

I tillegg til korsangene fra «gamle dager», vil det bli allsang, som seg hør og bør på en gospelnight. Og selvsagt blir også dagens Ten Sing-kor (ASKING) med oss, både med egne sanger – og kanskje et fellesnummer?

Musikalsk ledelse/innstudering ved Hermund Rebnord.

Øvingene blir i Strusshamn kirke etter følgende plan:

Onsdag 3. april kl 19.00-20.30
Onsdag 10. april kl 19.00-20.30
– Påskeferie –
Onsdag 1. mai kl 19.30-20.30
Lørdag 4. mai kl 15.00-18.00 (?)
Onsdag 8. mai kl 19.30-20.30
Lørdag 11. mai: Generalprøve/gjennomgang fra kl 15.00
Gospelnight kl 19.00

Det kan bli endringer i de oppsatte tidene. Om du ikke har mulighet til å delta på alle øvingene, kan du likevel være med på prosjektet med noe egeninnsats. (Vi lager lydfiler/øvings-CDer til «hjemmebruk» slik vi har god erfaring med fra tidligere korprosjekter.)

Sett av datoene og MELD DEG PÅ til hermund.rebnord@kirken-askoy.no Det er fint om vi har din påmelding innen fredag 22. mars. Etteranmelding frem til prosjektstart går bra, men det hjelper oss veldig å vite i god tid ca hvor mange vi blir, bl.a. med tanke på noter og CD-er som skal gjøres klar.

VELKOMMEN TIL REUNION! HÅPER VI SER DEG 3. APRIL!

Arr.: Kirkene på Askøy.
Deltakeravgift: kr 200,- (dekker bl.a. noter og CD-er)