LysVåken – i alle kirkene

Er du 11 år og har lyst til å være med på en ny og annerledes opplevelse i kirken? Da må du komme på LysVåken hvor du kan overnatte i kirken.

Hvordan er det å sove i en kirke? Er kirkeorgelet en god vekkerklokke? Og, hvordan og for hva skal vi være LYS VÅKEN? Er du i målgruppen har du en unik sjanse til å finne ut av dette, og mye mer, sammen med vennene dine!

6.-klassinger inviteres til LysVåken-helg i de ulike kirkene fra november til januar. Programmet starter kl. 16.00 lørdag og varer til etter gudstjenesten er ferdig på søndag. Invitasjoner sendes i posten til alle døpte, og til barn av medlemmer. Men ALLE 6.-klassinger er velkommen! Og i Ask også 7.-klassinger.

LysVåken helger:
For mer info og påmelding, se invitasjon

Tveit kirke 10.-11. november INVITASJON (Tveit)

Herdla kirke 1.-2. desember INVITASJON (Herdla)

Ask kirke 8.-9. desember (6.- og 7.-klassinger) INVITASJON (Ask)

Strusshamn kirke 5.-6. januar INVITASJON (Strusshamn)

Erdal kirke 19.-20. januar

De andre invitasjonene legges til når de er klare.