Bli med i jule-prosjektkor!

Søndag 16. desember 2018 er det igjen klart for den tradisjonsrike julekonserten i Strusshamn kirke!

Tradisjonen tro stiller Strusshamn Musikkforening, Mannskoret Ljom, Sangsemblet (kulturskolen) og årets solister opp for å gi oss det beste av julens repertoar.
Til denne konserten ønsker vi også å samle et PROSJEKTKOR som vil delta med noen flotte korsanger. I tillegg blir koret med på et par fellesnummer sammen med de andre korene.

Juleprosjektkoret vil synge noen relativt enkle, men flotte, arrangementer av forskjellig julemusikk, arrangert for 4 stemmer (blandet kor). En av sangene i år blir den vakre og gripende sangen «For et øyeblikks tid er det stille» av Eyvind Skeie og Sigvald Tveit. Det kreves ingen notekjennskap eller prøvesynging for å bli med i koret – dette er for deg som liker å synge sammen med andre, enten du har mye eller lite erfaring fra korsang fra før! Du vil få utdelt noter og gode lydfiler/CD til hjelp i innøvingen. Musikalsk leder og dirigent for prosjektkoret er kantor Hermund Rebnord.

Øvingssted og -tid for prosjektkoret blir i Strusshamn kirke, onsdager f.o.m. 7. november og fram til konsertdato 16. desember. Hver gang fra kl. 19.00-20.30. (Den siste uken før konserten blir det litt andre øvingsdager/tider pga fellesprøver med de andre aktørene.)

MELD DEG PÅ til hermund.rebnord@kirken-askoy.no, senest fredag 19. oktober. (Det går bra å melde seg på også etter denne datoen, men det hjelper oss veldig i forberedelsene å vite ca hvor mange vi blir, bl.a. med tanke på noter og CD-er som skal gjøres klar.) Har du spørsmål ang. prosjektkoret, kan du sende mail til samme adresse, eller ringe Hermund Rebnord på 928 48 322.

Vel møtt til kjekke øvinger, godt fellesskap – og GOD SANG!

Deltakeravgift: kr 200,- (dekker bl.a. noter og CD-er)