Skaperverkets dag i Erdal kirke

SKAPERVERKETS DAG søndag 19. august i Erdal kirke kl 11.

I gudstjenesten førstkommende søndag markerer vi «Skaperverkets dag». Det betyr at salmer, bibeltekster, bønner og preken har fokus på alt Gud vår Skaper gir oss på vår grønne jord. Vi blir utfordret til å huske på at vi hører sammen med alle andre skapninger på jorden og har et særlig ansvar for helheten.

Som det står i en salme vi skal synge: «Menneske, du som har kunnskap, jorden er gitt deg i gave, en vev uten sømmer, en helhet fra Gud, riv ikke veven i stykker, riv ikke veven i stykker»  (Norsk Salmebok nr 726 v1)

Det blir også dåp, nattverd og kirkekaffe. Etterpå inviterer vi hele familien til en «kortreist» tur ut i Skaperverket. Vi går fra kirken via Djupamyr og opp Vardane og ut i skogen til et sted med fin utsikt ved Vardamyra. De som vil kan videre til Ørnanipo.

Vennlig hilsen sokneprest og menighetsråd.