Ny sokneprest i Tveit menighet fra 1. oktober-18

Vi ønsker Marianne Bergsjø Gammelsæter hjertelig velkommen som ny sokneprest i Tveit menighet fra 1. oktober 2018.

«Bjørgvin bispedømeråd har i møte 15. mai tilsett prestar i sju stillingar. Bl.a. Sokneprest i Vesthordland prosti med Tveit sokn, Askøy som tenestestad: Marianne B Gammelsæter.» skriver Bjørgvin Bispedømme på sine nettsider.

Da har jeg takka JA til stillingen som sokneprest i Tveit på Askøy fra 1.oktober!! Takknemlig og glad – og spent på å bli kjent med små og store mennesker som fyller denne nye, vakre kirka og alle som bor i Tveit menighet💒 Samtidig trist å forlate Dialogsenteret og mangfoldet av nydelige mennesker

Prost Erling Kopperud forteller at søndag den 7. oktober kl. 11.00 i Tveit kirke blir det innsettelse av den nye soknepresten i gudstjenesten.