Søndag 17. juni blir det Mizpa-stevne

Mizpa, Askøy kommunes «Tusenårsplass», er et amfi som har en historie som går tilbake til åpningen av plassen 16. juni 1909. Neste år er det således 110-årsjubileum. Det fortelles at det var mange tusen som var samlet fra hele regionen; Askøy, Sotra, Øygarden og Bergen til disse stevnedagene på Mizpa.

Vår drøm er at vi igjen kan samles fra de forskjellige menigheter og bygder til en felles stevnedag til oppmuntring og felles tilbedelse og lovsang.

Vi samles denne dagen først til Gudstjeneste kl. 11.00 ved sokneprest Harald Forland. Marianne Juvik Sæbø vil også være med sammen med vår eminente organist Hermund Rebnord. Enkel kirkekaffe i det vakre amfiet.

Kl. 16.00 blir det «Sommermøte». Taler i år blir Kristian Jørgensen. Sang ved Arne Pareli Pedersen. Etter møtet enkel bevertning. Velkommen til begge samlingene på Mizpa denne søndagen.

Neste år, i jubileumsåret håper vi at dette kan bli et stort fellesarrangement for alle Menigheter og lag på Askøy.

Styret for Follese Bedehus/Mizpa

Ove Steffensen