Ny medarbeider: Lena Kristiansen er ansatt som diakon

På søndag den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Ask kirke, blir Lena Kristiansen vigslet til diakon i Den norske kirke. Det er biskop Halvor Nordhaug som står for vigslingen. Etter gudstjenesten inviterer Ask menighetsråd alle som ønsker det til middag i menighetshuset.

Den 1. februar 2018 begynte Lena Kristiansen som diakon i Askøy kirkelige fellesråd. Lena har master i diakoni og ledelse ved Diakonhjemmets Høyskole fra 2015.
Fra før er hun psykiatrisk sykepleier og har variert praksis som spesialsykepleier. Hun kommer fra jobben som enhetsleder på Jæren DPS.
Hun er opprinnelig fra Oslo, men har vært bosatt i Rogaland det meste av livet. Foreløpig leier hun og mannen et hus på Ask.

Dette er hennes første ansettelse som ferdig utdannet diakon. Derfor vil hun bli vigslet til diakon i Den norske kirke på søndag den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Ask kirke. Det er biskop Halvor Nordhaug som står for vigslingen. Etter gudstjenesten inviterer Ask menighetsråd alle som ønsker det til middag i menighetshuset.

Lena Kristiansen overtar som diakon etter Jannicke Monstad Hana som har arbeidet som diakon i Askøy i vel 14 år.  Fra før arbeider også Terje Stig Knudsen som diakon i Askøy kirkelige fellesråd.

Vi ønsker henne hjertelig velkommen som diakon i Askøy sine menigheter på Askøy.