Kleive/Reiersrud til Tveit kirke 19.11.

KONSERT MED IVER KLEIVE
OG KNUT REIERSRUD

Det er stor konsert på gang i Tveit kirke søndag 19. november kl. 18.00. Iver Kleive, Norges mest kjente organist, gjester den nye, flotte kirken. Med seg har han ingen hvemsomhelst. Knut Reiersrud regnes for å være vår fremste gita­rist innen blues, jazz og mere til. Disse to har gjennom en årrekke gitt konser­ter for et fulltallig publikum.

Programmet «Himmelskip» har spennvidde og følelse og har gått sin seiersgang over hele landet. Et velklingende moderne orgel av merke Johannus vil klinge under orgelmesterens fingre i et vakkert kirkerom. Med lyd og lysdesign blant det ypperste er det duket for en opplevelse av de store denne søndags­kvelden.

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd enten på kirkekontoret eller på billettservice.no.

Billetter kr 250,-
Barn under 16 år: gratis