Konsert i Strusshamn kirke søndag 29. okt. kl.1900

GospelCompagniet er et prosjektkor fra Bergen som består av 20 sangere.  Dirigent, komponist, pianist og arrangør er Terje Kleppe.

Koret startet opp høsten 1993, i forbindelse med Rune Larsen sine julekonserter i Grieghallen, hvor bl.a. Carola var gjest. Etter oppstart i -93 har GospelCompagniet deltatt på div. opptredener, både konserter og TV-program. GC har vært med å kore utallige artister opp gjennom årene; Carola, Sissel, Heine Totland, Bjørn Eidsvåg, Jøran Fristorp, Sigvart Dagsland, Rune Larsen, Tor Endresen, Elisabeth Andreassen og mange flere. GC var i mange år fast kor på BKKs store gratis julekonserter i Johanneskirken.

I tillegg til å delta som korister på ulike prosjekter, har GC med ulike mellomrom hatt egne prosjekter. Bl.a. flere år med julekonserter sammen med Marianne Juvik Sæbø og Fliflet/Hamre Energiforsyning. I januar 2016 hadde GC stor Crouch-tribute i Bergen. På korets eget repertoar står gospellåter, salmer og julesanger komponert og arrangert av korets dirigent, Terje Kleppe.

12.nov.2016 gav GospelCompagniet ut en Trippel CD bestående av Gospel, Salmer og Jul. 34 låter til sammen.
Det var mye som skulle ut etter 20 års «dvale» på utgivelsesfronten!
«Salig Blanding» med Terje Kleppe og GospelCompagniet er nå klar for salg. CD’en inkluderer også notehefte.