Godhetsdag

 

 

 

 

 

 

Den 6.mai samler vi i det kristne ungdomsarbeidet på Askøy oss for å spre godhet. Dette er et samarbeid mellom Solution (Misjonskirken), Ten-Kafe (Kleppe bedehus), KRIK, Ten-Sing, Kirkens ungdomsarbeid. Dette gjør vi ved at vi drar hjem til mennesker som trenger litt ekstra hjelp og hjelper dem med det vi kan. I tillegg besøkte vi i fjor et sykehjem, delte ut gratis vafler og kaffe, og hadde gratis bilvask ved Kleppe bedehus. Se gjerne bildene og videoene fra i fjor hvis du vil!
 

TRENGER DU HJELP MED NOE?
Send en melding til Godhet Askøy på Facebook eller en
mail til ung@kirken-askoy.no og merk den med “godhet
oppdrag”. I tillegg trenger vi følgende informasjon:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– Hva du trenger hjelp til*

*Du må selv stille med det vi trenger for å utføre oppdraget.

Tlf: 45809549

Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden!