Herborg Kråkevik kommer til Erdal kirke

herborgHerborg Kråkevik er blitt en kjær artist for mange på Vestlandet og i Norge for øvrig. Når hun nå kommer med konsert til Erdal kirke søndag 18. april, bør alle interesserte merke seg datoen og benytte seg av forhåndssalget av billetter.
Billetter  kan kjøpes hos Storheim Kleppestø senter og på kirkekekontoret i Strusshamn.

I konserten vil man møte tekster og melodier av ulike slag, fra Jon Fosse, Bjørn Eidsvåg, Hans Adolph Brorson og Anders Vassbotn til Aage Samuelsen, John Henry Newman og en selvlagd tekst til melodi fra en svensk folketone. Arrangementene er enkle: strykere og tangenter med lett perkusjon.

Med seg har hun Bent Rune Stray og Helge Lilletvedt. Herborg Kråkevik er vokst opp i Jondal i Hardanger.

I 1992 vant hun fylkesfinalen i Ungdommens Kulturmønstring og etter det har det blitt mange oppgaver både i konsertsalen og i teatersalen med hovedrollen i ”My fair Lady” på den Nasjonale Scene. Så har det blitt egne plateutgivelser med den kritikerroste ”Kråkeviks Songbok” – et samarbeid med Trondheimssolistene. På konserten i Erdal kirke vil Herborg fremføre flere salmer fra ”Kvar ein dag”, men og noen fra hennes tidligere utgivelser. Konserten starter kl. 19.00. Billetter a kr. 250.-/200.-.