G:19 i gang igjen!

På søndag var 119 unge, og noen voksne, samla til høstens første G:19 (ungdomsgudstjeneste kl. 19.00).

bilde 2
Velkomstgave til alle nye!
IMG_8866 (800x434)
Utdeling av kursbevis til MILK

Med utdeling av kursbevis til deltakerne på MILK og LED, besøk av gospelgruppa Redeemed, og innsettelse av ny ungdomsprest, blei det en begivenhetsrik gudstjeneste. 37 ungdommer fra de ulike menighetene på Askøy har vært med på lederkurs det siste året, og det var stas både for lederne og deltakerne å få markere avslutningen på kursene på denne måten. Noen stolte foreldre var også tilstede og applausen runget i salen ettersom navnene ble lest opp og kursbevisene delt ut.

Med både lovsangsband, medliturger, bønnevandring og nattverd, velkomstkomite, videogruppe, lyd og lys, kunngjøringer og kafè-ansvar var det mye som skulle være på stell og mange unge som hadde ansvar for ulike deler av
gudstjenesten.

IMG_8872 (800x417)
Utdeling av kursbevis til LED

De som var på gudstjenesten for første gang fikk dessuten utdelt en egen velkomstpakke. Etter gudstjenesten var det tid for kaffe, saft og kaker med prat og quiz. Noen avsluttet kvelden med leken Scheriff, mens andre fortsatte praten rundt bordene til kakebordet var tomt og øynene fortalte at det var på tide med litt søvn.

«Det er godt å være i gang igjen etter sommeren! Det er så gøy at vi kan få til dette sammen!» sier Irene Birkeland Kleppe, ungdomsarbeider i kirkene på Askøy.

Datoene for G:19 resten av høsten er:

28. september kl. 19.00 i Erda l kirke

26. oktober kl. 11.00 i Ask kirke