Lederkurs på Askøy

Snart er det sommer, og vi er allerede i full gang med å planlegge høsten og neste års lederkurs! I september starter vi to lederkurs som skal gå parallellt:

LED 1 (tidligere MILK) for de som blir konfirmert nå i høst

SE BROSJYREN HER

LED 2 for de som har fullført LED 1

SE BROSJYREN HER

Fristen for å melde seg på LED 1 er 24. september og fristen for LED 2 er 7. september.

Begge lederkursene tar for seg viktige temaer om det å være menneske, å være en leder, å være en kristen, og hvordan samarbeide med andre.

Målet er at du skal få en kjekk og lærerik tid på kurs, bli bedre kjent med Jesus, og bli inspirert til å være med å drive kristent barne- og ungdomsarbeid på Askøy videre. Etter fullført lederkurs får du kursbevis. Som en bonus får du møte mange nye folk, og bli med på mye aktiviteter og annet gøy!

MILK-kurset er ca. en tirsdag i mnd. i Erdal kirke fra kl. 18:00-20:30, mens LED-kurset holder til i Strusshamn kirke ca. en tirsdag i mnd. fra 18:00-20:30. I tillegg til kurskvelder inneholder kurset også helgeleirer og praksis. Dette kan du lese mer om i brosjyren for det lederkurset du vil være med på.

Vil du være med? Ikke gå glipp av denne muligheten! Send inn en søknad på mail til ung@kirken-askoy.no, eller via brev til Askøy kirkekontor, Lyngneset 26, 5302 Strusshamn.

Dette blir knallkjekt! 🙂