Ledig stilling for sommervikarer

Kirkegardsorientering-377x590

Askøy kommune har 5 sokn, 5 kirker og 11 kirkegårder og over 28000 innbyggere. Reisetid fra Bergen sentrum er ca.15 min. – hurtigbåt ca.10 min. Askøy kirkelige fellesråd har 29 ansatte i faste- og i vikarstillinger, og i tillegg har sokneprestene og seniorprest kontorer ved kirkekontoret i Strusshamn kirke. Kontorer og oppmøtested for kirkegårdsarbeiderne er i Skiftesvik. Kontorarbeidsplass for kontormedarbeider er i Strusshamn.

Vi søker:

Sommervikarer

Askøy kirkelige fellesråd har følgene ledige sommervikarstillinger:.

Gravplassarbeidere som hovedsakelig skal arbeide med vedlikehold av grøntanlegg, veier, gjerder, stellegraver, utbedring av eldre gravfelt og være med på kistegravlegging. Den som ansettes må trives med å arbeide ute og like å betjene ulike gressklippere. Det stilles krav om førerkort for bil. Vi ønsker primært å ansette 2-3 personer som kan arbeide mesteparten av perioden fra 20. juni – 18. august.

Kontormedarbeider. Arbeidet består i å være resepsjonsmedarbeider på kirkekontoret. Vi søker en person som er flink på data og kan arbeide fra medio juli og ca 4 uker.

Betingelser:

Lønn etter tariff.

Søknad med bekreftet kopi av attester og vitnemål sendes:

Askøy kirkelige fellesråd, Lyngneset 26, 5302 Strusshamn innen 15. april.

Spørsmål om stillingene rettes til driftsleder kirkegårdene, kirkeverge eller konsulent. Tlf. 56157100.