Superkids – vårsemesteret 2013

Superkids starter opp igjen med samlinger 23. januar kl 17.30 i Strusshamn kirke. Vi samles som før til sang, lek, andakt og mat, og noen ganger hobbyaktiviteter eller kanskje en film ?! –og så har vi lovet å synge på familiegudstjeneste i Strusshamn kirke.

Dette semesteret inviterer vi også til foreldresamling ett par ganger – denne vil foregå samtidig med at barna er opptatt med korøvelse eller lek. Den ene gangen kommer det en lege og deler noen erfaringer ifht ”Feber, snått og tårer – når er det farlig?”, og en lærer kommer på en annen samling og gir noen tips ifht grensesetting.

Det blir felles middag for hele menigheten ett par ganger denne våren, og vi lover rause mengder med kakao og kveldsmat på mange av de andre samlingene!

Velkommen store og små, fra ca 3 år og oppover! Ta gjerne med en venn!

Hilsen Susanne, Iselin, Marian og Hildur Alice

• Følg oss på facebook!