Geir

Festspillstemning i Strusshamn kirke

Mandag 4. juni kl 11.30. Marielle Woll Sigvaldsen, Tormod Rebnord, Hermund Rebnord, Sanger fra «Annie jr» og Allsang. Gratis adgang. Åpen kafé med salg av kaffe/kaker etter konserten.

Stafett for livet

Erdal menighet er påmeldt som lag, Labbivei, under arr “stafett for livet”. Stafetten starter kl. 12.00, 2. juni og varer i 24 timer, avslutter kl 12.00, 3. juni. Vi du være med?

Søndag 17. juni blir det Mizpa-stevne

Gudstjeneste kl. 1100 ved sokneprest Harald Forland. Marianne Juvik Sæbø og organist Hermund Rebnord. Enkel kirkekaffe. Kl. 1600 blir det «Sommermøte». Taler i år blir Kristian Jørgensen. Sang ved Arne Pareli Pedersen. Etter møtet enkel bevertning.

Om "Navnet Minnelund"

Om «Navnet Minnelund»

Her finner du en brosjyre som forklarer litt mer om «navnet minnelund». 14.3.2018: Fra nå kan en bestille plate i syrefast stål med lasergravert tekst. Samme bredde og høyde, men tynnere enn de nåværende platene. Kostnad: ca kr. 1000,-.