Hermund Rebnord

Bli med på TenSing-REUNION!

Bli med på TenSing-REUNION!

Vi har nå passert 30 påmeldte! Og det er fremdeles mulig å bli med! Send en mail til kantor@kirken-askoy.no og møt opp i Strusshamn kirke på onsdag!
Bli med i et grensesprengende, feiende flott, stort TEN SING REUNION PROSJEKTKOR for hele Askøy i april-mai! Les mer her og meld deg på denne unike anledningen til å gjenoppleve de gode, gamle TenSing-sangene fra 70-80-90++ -tallet!

SYNG MED-konsert i Tveit

SYNG MED-konsert i Tveit

Velkommen til SYNG MED-konsert i Tveit kirke onsdag 27.3. kl 19.00. Gjennom fellessang og solosang får vi et møte med tonekunstneren Sigvald Tveits allsidige musikalske verden. Sigvald Tveit er kjent for å satt musikk til store verk som «Visst skal våren komme» og «Det gode landet». Mange vil også kjenne melodiene hans fra Barne-TV-seriene «Sesam stajon» «Portveien 2», der bl.a…. Read more →

Bli med i jule-prosjektkor!

Bli med i jule-prosjektkor!

Søndag 16. desember 2018 er det igjen klart for den tradisjonsrike julekonserten i Strusshamn kirke!

Tradisjonen tro stiller Strusshamn Musikkforening, Mannskoret Ljom, Sangsemblet (kulturskolen) og årets solister opp for å gi oss det beste av julens repertoar.
Til denne konserten ønsker vi også å samle et PROSJEKTKOR som vil delta med noen flotte korsanger. Les mer om koret her og BLI MED og syng!

Midtsommerkonsert med Peter prest i Tveit kirke

Midtsommerkonsert med Peter prest i Tveit kirke

På Sankthansaften, 23. juni kl 17.00, kan du få med deg en flott ettermiddagskonsert i Tveit kirke!
Vi innbyr da til en times variert sommerstemning, med et program som vil spenne over både gospelsang og orgelklang! Med denne konserten vil vi også gi vår kjære sokneprest Peter Johansen en musikalsk hilsen og takk med på veien når han og familien nå står på spranget til å flytte fra Askøy etter 10 års tjeneste.