Hermund Rebnord

Bli med i jule-prosjektkor!

Søndag 16. desember 2018 er det igjen klart for den tradisjonsrike julekonserten i Strusshamn kirke!

Tradisjonen tro stiller Strusshamn Musikkforening, Mannskoret Ljom, Sangsemblet (kulturskolen) og årets solister opp for å gi oss det beste av julens repertoar.
Til denne konserten ønsker vi også å samle et PROSJEKTKOR som vil delta med noen flotte korsanger. Les mer om koret her og BLI MED og syng!

Midtsommerkonsert med Peter prest i Tveit kirke

På Sankthansaften, 23. juni kl 17.00, kan du få med deg en flott ettermiddagskonsert i Tveit kirke!
Vi innbyr da til en times variert sommerstemning, med et program som vil spenne over både gospelsang og orgelklang! Med denne konserten vil vi også gi vår kjære sokneprest Peter Johansen en musikalsk hilsen og takk med på veien når han og familien nå står på spranget til å flytte fra Askøy etter 10 års tjeneste.