sigrun

Nytt menighetsblad på nett

Nytt menighetsblad er klart og kan nå leses på nett. Bladet kommer i posten tirsdag 19. desember.

a:men ønsker alle lesere GOD JUL!

"ER DET NYE TESTAMENTET TROVERDIG?"

«ER DET NYE TESTAMENTET TROVERDIG?»

Askøy Y’s Men Klubb inviterer til åpent møte i Tveit kirke 12.september kl.1900 der sokneprest Peter Johansen og forfatter/filolog Helge Kåre Fauskanger diskuterer over temaet: «ER DET NYE TESTAMENTET TROVERDIG?»

Menighetsblad på nett

Trenger du oversikt over årets konfirmanter? Finn listene her! Bli kjent med ungdommens nye prest på Askøy, og finn ellers informasjon om hva som skjer i kirkene utover høsten.

Nytt menighetsblad

Siste nummer av a:men er klart. Her kan du lese om William som er kommet til Norge fra Iran. Vi har vært på åpen dag på Trigger, og du kan bli bedre kjent med arbeidet som drives der. Det er snart tid for ny Juniorkonfirmant-samling for 7.klassingene på øya – meld dere på! Du kan lese om pinsens innhold. Og hva skjer i åpningsuken til Tveit kirke?