sigrun

Middag på en hverdag

Det er liv og røre når rundt 100 mennesker samles til god hverdagsmiddag onsdags ettermiddag i Strusshamn kirke. Åpent for alle, og ingen påmelding. Se datoene for våren her.

LysVåken i Erdal kirke

Går du i 6.klasse og har lyst til å være med på en ny og annerledes opplevelse i kirken? Da må du komme på LysVåken hvor du kan overnatte i kirken.

LysVåken - i alle kirkene

LysVåken – i alle kirkene

Er du 11 år og har lyst til å være med på en ny og annerledes opplevelse i kirken? Da må du komme på LysVåken hvor du kan overnatte i kirken.

Julenummeret av a:men

Menighetsbladet sitt julenummer kommer i postkassen den 18. desember. Her kan du lese det på nett.

4- og 6-årsbok i Erdal kirke

4- og 6-åringer som ikke har fått bok tidligere i år inviteres til familiegudstjenesten i Erdal kirke den 2. desember. Da blir det ny mulighet til å motta 4- og 6-årsbok.